Muzici si Faze - prima pagina Motto Agenda Editoriale Interviuri Concerte Alte articole Legaturi Info Despre noi Contact


Cannibal Corpse

1990 Eaten Back to Life
1991 Butchered at Birth
1992 Tomb of the Mutilated
1994 The Bleeding
1996 Vile
2003 The Wretched Spawn
inapoi la metal, punk si subgenuri

Interesat de alte sectiuni?
Interviurile Muzici si Faze
Rock romanesc
Pop & Rock
Progresiv & Experimental


Metal, Punk si subgenuri

Alice in Chains
Amorphis
Anathema
Annihilator
Astrosoniq
Avantasia
Billy Idol
Black Stone Cherry
Blind Guardian
Brides of Destruction
Cacophony
Cannibal Corpse
Carcass
Cradle of Filth
Dead Kennedys
Death
Def Leppard
Dimmu Borgir
Dinosaur Jr.
Dog Eat Dog
Down
Dream Theater
Edguy
Europe
Evanescence
Evereve
Faith No More
Green Day
Guns n'roses
H.I.M.
Helloween
Iced Earth
Iron Maiden
Judas Priest
Katatonia
King Diamond
Korn
Lacrimosa
Linkin Park
Made out of Babies
Manowar
Marilyn Manson
Masterplan
Mayhem
Megadeth
Melvins
Meshuggah
Metallica
Moonspell
Mother Love Bone
Motorhead
My Dying Bride
Napalm Death
Nightingale
Nirvana
Obituary
Overkill
Ozzy Osbourne
Pantera
Paradise Lost
Pearl Jam
Pungent Stench
Queens of the Stone Age
Rammstein
Rhapsody
Screaming Trees
Sepultura
Sex Pistols
Six Feet Under
Slayer
Smashing Pumpkins
Sodom
Sonic Youth
Stuck Mojo
Suffocation
Suicidal Tendencies
Sunn 0)))
Symphony X
System of a Down
Tang Chao (China)
Temple of the Dog
The Kovenant
The Meads of Asphodel
Therion
Tiamat
Transplants
Troll
Type O Negative
Ufomammut
Velvet Revolver
Venom
Virgin Black
Winds
Horia Diaconescu The Bleeding (1994)

15 Aprilie 2005

de Horia Diaconescu

Cannibal Corpse - The Bleeding

Iata o lista cu anunturi publicate la rubricile "intermediem prietenii" din revistele Pop Rock & Show, Vox Pop Rock, Rocker si Heavy Metal Magazine aparute intre 1992 – 1996 (numele complete, adresele si numerele de telefon nu au fost reproduse aici). Dincolo de pulsul, sa-i spunem "antropologic" al acestora, nu putem decat sa ne amuzam condescendent citindu-le…

Nicusor, Giurgiu, 17 ani
Osemintele unui deather imbecil, irecuperabil, care si-a ratat vocatia de macelar, cauta una bucata tanara fiinta feminina fara conceptii invechite care stie sa-si traiasca moartea.

Charlote the Harlotte, Turnu Magurele, 16 ani
Copilasa visatoare deatherita, bantuitoare de morminte, umbra neagra in deplinatatea facultatilor mintale, doresc prieteni de corespondenta pe teme erotice si lugubre.

Simona Cavalera (15 ani) si Simina Hetfield (17 ani), Tirgu Jiu
Sintem doua victime infestate cu virusii Carcass si Cannibal Corpse. Cautam cu disperare tratament funerar cu texte death si grind.

Leprosy, Bucuresti, 18 ani
Cadavru ambulant evacuat de la crematoriu, cauta deatherita bestiala pentru descompunere pe muzica trupei Death. Impreuna ne va fi tarina mai usoara.

Gorefest in Moreni, 19 ani
Daca venerezi Morgoth, Cannibal Corpse, Asphyx, Gorefest, Loudblast, Pungent Stench, Sinister, Acheron, General Surgery sau Pestilence, daca death-metalul inseamna tot pentru tine, trimite-mi o scrisoare cu numele crucii de la capul tau si adresa cimitirului.

Oana, Bucuresti, 16 ani
Toti cei carora moartea lui Kurt Cobain le-a rapit si ultima speranta, sa-mi scrie. Nonconformista si ciudata si, poate, satula pana peste cap de superficialitate. Ascult de la Doors la Cannibal Corpse.

Reborn through hate, 20 ani, Cluj-Napoca
Deather consumator de cruditati, doreste sa corespondeze cu fete singuratice pe teme de cripta.

Iulian, Bacau, 13 ani
Am 13 ani, ochi albastri, am doi parinti comunisti si ascult Sodom, Forbidden, Death, Cannibal Corpse si Nirvana.

Andy Ghost girls, Cluj-Napoca, 17 ani
Sintem doua tipe nebune si nasoale, deatherite gemene de 17 ani, progenituri ale unui cuplu de extraterestri, fane ale metalelor grele in general si ale trupei Altar in special. Ascultam si Deicide, Cannibal Corpse, Autopsy, Incubator, Suffocation sau Mortification.

Scum, Bacau, 18 ani
Pachet ambulant de carne si oase cauta un cimitir in afara acestui oras mizer numit Bacau. Astept invitatii de la deatherite fara prejudecati.

Melania, Bucuresti, 16 ani
Fericirea e pentru mine ceva strain. Poate ca intr-o zi voi izbuti sa pun si eu mana pe ea, si atunci voi fi in al noualea cer, dar poate insemna si prabusirea mea. Orice thrasher sau deather adevarat, neimblanzit si paros, poate sa-mi scrie. Sint fana Sepultura, mare consumatoare de Snickers si iubitoare de drumetii. Ascult cu placere Altar, Napalm Death, Obituary, Cannibal Corpse, Paradise Lost, Nocturnus si Protector.

Chuck Shuldiner Jr, Arad, 19 ani
Fan Abator si Cannibal Corpse doreste sa corespondeze exclusiv cu ascultatorii de death si grind. Au prioritate la raspuns scrisorile care vin de la adrese de cimitire sau macelarii.

Valentin, Fagaras, 17 ani
Sint un suflet intristat de violenta. Voi cei care iubiti curentul hippy, scrieti-mi. Imi plac Melanie, Janis Joplin, Doors si Survolaj. Nu imi plac formatiile extremiste gen Cannibal Corpse si Deicide. Cred in puterea florilor si a iubirii.

Disciple of Trey Azagtoth, Barlad, 15 ani
Creierul meu nu poate procesa decat death, grind si noise. Daca esti fata, si daca Morbid Angel, Cannibal Corpse, Autopsy, Brutal Truth, Benediction sau Necrony inseamna ceva pentru tine, atunci putem comunica.

Lady Evil, Fetesti, 18 ani
Deatherita incercata in cele mai suparate muzici, caut masculi zombificati de peste 20 de ani pentru plimbari sub clar de luna in cimitire. Ascult orice de la Cannibal Corpse si Deicide in sus.

Maggot Lord Alexe, Bucuresti, 18 ani
Ne-am cunoscut la Skip Rock in timpul concertului Altar. Eu brunet, tuns scurt, ochi caprui, purtam tricou cu Scream bloody gore, tu par negru, ochi negri, buze mari, geaca cu Megadeth. Ramasese sa ne vedem dupa concert. Scrie-mi repede. PS: Am facut rost intre timp de textele Entombed si Abomination.

Chris Barnes, Bucuresti, 17 ani
Cadavru in faza terminala, caut partenera de cavou pentru a salva o generatie de viermi de la malnutritie.

Damnat in Braila, 18 ani
Death in life is my ideal! Pentru toate rockeritele alienate dintr-un oras nenorocit ca Braila, le rog sa puna mana pe un taciune incins si sa-mi mazgaleasca o bucata de hirtoaga. Ascult rock progresiv (Floyd, Zappa, Queensryche etc.) dar si metale grele (Gorefest, Defecation, Entombed, Cannibal Corpse etc.). Caut si ofer texte de la hard la grind.

Cavoul Schizo, Pitesti, 17 ani
HELP! Va spune un cadavru in stare de putrefactie avansata de aproape 17 ani, care are nevoie urgenta de ajutor din partea unei bestii ambulante si infricosatoare care asculta Sepultura, Cannibal Corpse, Death, Obituary, Confessor, Napalm Death, Coroner, Godflesh, Pungent Stench  chiar si Metallica pana la descompunerea totala. Ofer textele a peste 100 de albume de thrash, speed si death, in schimbul altora de gen. Scrieti pe adresa Cavoului Schizo.

Veronica, Bucuresti, 16 ani
O rockerita dementa doreste sa imprumute citeva din visele voastre sinistre. Daca ascultati Cathedral, My Dying Bride si Decomposed si va ginditi la solutia finala, atunci putem sa ne scriem. Caut si ofer texte doom si death.

Matei, 14 ani, Buzau
Un thrash-deather urla din imputitul asta de oras imbicsit de mediocritate. Sint sigur ca peste tot e la fel. As vrea sa corespondez cu orice rocker sau rockerita care stie sa mazgaleasca pe teme macabre. Pentru Alison Hell din Petrila, inca mai astept de la tine casetele cu Embryonic Death si Dismember.

Anarchy in RSR, 16 ani, Bucuresti
Daca va place punkul, detestati scoala si nu suferiti anunturile de genul "vampe morbide cauta cadavre in putrefactie" puteti sa-mi scrieti. Ma numesc Cristian Marinica si ascult Pistols, Exploited, L7, Sonic Youth, PIL, Faith No More, Pixies. Exclus metalisti!

Scattered remains (15 ani) & Splattered brains (16 ani), Ploiesti
Cine vrea sa dea sprijin moral la doua rockerite cretine, in urma exmatricularii lor dintre cei vii si sanatosi, cine vrea sa se lege pe viata de sufletele noastre negre, cine are peste 16 ani si vrea sa ne infioare inimile, sa traga un urlet porcos la cavoul de pe Aleea Profesorilor nr. etc.

Amelia Ulrich, 13 ani, Brasov
M-am nascut pe 10 mai 1983 odata cu aparitia Kill’em all-ului. Ce sa-i faci, se mai intampla. M-am (re)nascut din iubire. Am poze, texte, interviuri si orice isi poate dori un fan speed/thrash Metallica. Ascult de la hippie la death.

Glen Benton, 15 ani, Medias
Rockerite incarnate si descarnate, pletoase au ba, frumoase ori bestii, din acest moment sinteti obligate sa dati un semn de viata fratiorului vostru Glen Benton (fan Deicide, dar care asculta cu aceeasi placere si Immolation, General Surgery sau Cannibal Corpse).

Diana, 18 ani, Deva
Sagetator, iubitoare de muzica buna, literatura, filosofie, arte plastice si ocultism; vreau sa corespondez cu cei pentru care viata e o sursa de culori si nelinisti, dar si cu cei deosebit de veseli si trazniti, mai ales rockeri. Ascult de la Doors la Cannibal Corpse.

Anonim, 18 ani, Timisoara
Student la medicina, ofer meditatii la patologie. Bibliografie obligatorie: Deicide, Sepultura, Cannibal Corpse, Asphyx, Carcass, Disharmonic Orchestra si Afflicted.

Miss Shuldiner, Bucuresti, 19 ani
Fiara traznita, aruncata in infern si inlantuita cu sangele crud si amar al vietii de cosmar, cauta scapare. Voi, cadavre pletoase de deatheri, sculati din mormintele voastre si deschideti-mi cavoul (exclus fetele).

The Cannibal Corpse, Constanta, 19 ani
Numai pentru zombii ascultatori de death si grind, ramasitele unui cadavru imprastiat de niste gropari nepriceputi isi cer dreptul la sicriu. Daca esti croitor sau tamplar, ajuta acest viitor schelet sa-si regaseasca forma umanoida.

Alexandra, Sacele, 17 ani
Traim o drama a limbajului. Si, din pacate, nu numai a lui. Unii rostesc fraze, altii parafraze si doar cineva, din cand in cand, cate un cuvant. Acest cineva poate fi oricare dintre noi: si cel singur si cel indurerat si cel fericit si cel indragostit… si cel credincios. Cuvantul cheie care ar putea dechide inimile tuturor poate fi numit viata. Va astept sa-mi scrieti!

Costel Lapusneanu, Iasi, 19 ani
Foaie arsa de caiet
Cei mai tari sint Napalm Death,
Fiare rupte de distors
Cei mai grei sint…


 Cannibal Corpse?
 


01 Ianuarie 2006

Recomandare online-shop



Inapoi Home Inceputul Paginii
Muzici si Faze - click pentru prima pagina

Este interzisa reproducerea partiala sau totala a materialelor fara acordul scris al
proprietarilor sitului. Copertile si alte lucrari grafice prezentate, proprietate
intelectuala a caselor de discuri sau autorilor, sunt folosite in scop informativ.

Materialele se afla sub copyright Muzici Si Faze © 2002-2015

Muzici si Faze - click pentru prima pagina