Muzici si Faze - prima pagina Motto Agenda Editoriale Interviuri Concerte Alte articole Legaturi Info Despre noi Contact


Manowar

1982 Battle Hymns
1983 Into Glory Ride
1987 Fighting the World
1988 Kings of Metal
1992 The Triumph of Steel
2002 Warriors of the World
inapoi la metal, punk si subgenuri

Interesat de alte sectiuni?
Interviurile Muzici si Faze
Rock romanesc
Pop & Rock
Progresiv & Experimental


Metal, Punk si subgenuri

Alice in Chains
Amorphis
Anathema
Annihilator
Astrosoniq
Avantasia
Billy Idol
Black Stone Cherry
Blind Guardian
Brides of Destruction
Cacophony
Cannibal Corpse
Carcass
Cradle of Filth
Dead Kennedys
Death
Def Leppard
Dimmu Borgir
Dinosaur Jr.
Dog Eat Dog
Down
Dream Theater
Edguy
Europe
Evanescence
Evereve
Faith No More
Green Day
Guns n'roses
H.I.M.
Helloween
Iced Earth
Iron Maiden
Judas Priest
Katatonia
King Diamond
Korn
Lacrimosa
Linkin Park
Made out of Babies
Manowar
Marilyn Manson
Masterplan
Mayhem
Megadeth
Melvins
Meshuggah
Metallica
Moonspell
Mother Love Bone
Motorhead
My Dying Bride
Napalm Death
Nightingale
Nirvana
Obituary
Overkill
Ozzy Osbourne
Pantera
Paradise Lost
Pearl Jam
Pungent Stench
Queens of the Stone Age
Rammstein
Rhapsody
Screaming Trees
Sepultura
Sex Pistols
Six Feet Under
Slayer
Smashing Pumpkins
Sodom
Sonic Youth
Stuck Mojo
Suffocation
Suicidal Tendencies
Sunn 0)))
Symphony X
System of a Down
Tang Chao (China)
Temple of the Dog
The Kovenant
The Meads of Asphodel
Therion
Tiamat
Transplants
Troll
Type O Negative
Ufomammut
Velvet Revolver
Venom
Virgin Black
Winds
Ioan Cora Warriors of the World (2002)

13 Martie 2002

de Ioan Cora

Manowar - Warriors of the World
Geaaaaaaaam…! Geaamuuuuri..! Geamuri montam!

Asa m-am trezit intr-o dimineata. Jesus…! Au aparut iar geamgii? M-am coborat instantaneu din pat…si m-am uitat pe geam sa vad ce nu mai vazusem de mult. Spre marea mea surprindere (a se citi dezamagire) era vorba de un grup de amici ce rememorau vremurile de alta data. Probabil se gandeau ca acesta tagma a disparut de ceva vreme dintre noi.

Probabil o sa va intrebati ce legatura are Manowar cu un geamgiu. Eii… Asta a fost  senzatia mea cand am ascultat Warriors of the world. Taticii heavy-metal-ului au revenit!!! Dar parca nu mai sunt ei. Sau mai degraba eu m-am schimbat? Asta e intrebarea ce ma framanta de cateva zile. De curand am fost la Budapesta si am avut ocazia sa-i vad live. Eram fericit…ii vedeam pe regi in carne si oase. De fapt vroiam sa fiu fericit. Erau o gramada de pusti de pana in 20 de ani …era o frenezie generala. Din pacate devenisem un simplu observator. Asta e. Imi este foarte greu sa mai fiu entuziasmat de teme ca: power, kill, sword, kingdom. Impresia mea e ca pe scena nu mai erau Manowar…ci niste amintiri, niste amici ce incercau sa-si aduca aminte de cum era inainte.

Ce as putea spune despre album? Il ascult chiar acum…si imi place. Imi place, dar imi vine sa plang. Plang de ciuda ca nu mai am entuziasmul de acum 10 ani. Piese ca Warriors of the world united, House of death si Hand of doom sunt adevarate hituri. Ritmul lor ma prinde….dar atat. Albumul are parte si de momente hilare. Eric Adams canta celebra compozitie Puccini Nessun dorma… N-as vrea sa spun ca se intoarce in mormant. Piesa The march inchinata lui Wagner - numit chiar Father of Heavy-Metal. Lolol! An American trilogy… oda lui Elvis Presley... Puse una peste alta Warriors of the world se bucura de un mare succes comercial. Merita ascultat…chiar si de cei care au savurat Kings of metal la vremea respectiva…Dar sa nu dati vina pe mine daca o sa va intristati.

Brothers everywhere
Raise your hands into the air
We’re warriors
Warriors of the world
Like thunder from the sky
Sworn to fight and die
We’re warriors
Warriors of the
world

Geaaaaaaaaaaaaaaaam..!!!…Geaaamuuuri……

 Tu ce parere ai?
 


01 Ianuarie 2002

Recomandare online-shop


13 Martie 2002

Andreea Elena (sorrow_Master@k.ro)

Well... nu prea sunt de acord cu tine in ceea ce priveste ultimul album Manowar! Nu cred ca traiesc din amintiri! Acesta este stilul lor! Ce voiai, sa-si schimbe stilul ptr. ca "nu mai e la moda", si sa cante cine stie ce minunatii?!!! Iar treaba cu "steel", "kingdom" si "warriors" este tot ceva specific metalului si chiar ma bucura chestiile astea gen "legenda", da un aer tare... nu stiu... misterios, vechi, magic... Ceva diferit... Nu sa aud ca peste tot texte de genul "Ai plecat, te-ai intors, te iubesc, nu te iubesc etc." care efectiv sucks!!!!! Foarte bine ca Manowar isi mentin stilul! Sorrow hails! "


13 Martie 2002

Andi Mihai

Probabil unul din cele mai asteptate albume anul asta pt fanii de metal everyvere.... Eu unu cand l-am vazut in vitrina, am l-am luat fara sa mai stau pe ganduri. Am toate albumele lor si nu as fi vrut sa-mi lipseasca. Sincer nu l-am luat doar pt. "colectie" ci mai degraba sa vad ce au putut scoate cei care nu de mult tocmai ce zisesera ca se retrag din muzica (din cantat... stiut fiind faptul ca au studio al lor). Albumul trebuie sa spun ca nu ma asteptam sa fie cine stie ce, dar recunosc ca m-a surprins ultimile piese sunt chiar ff tari. Nu pot spune ca sunt dezamagit de ceea ce au incercat sa aduca nou, dar sincer nu e stilul lor cu: Nessun dorma and An American trilogy dar poate ca au totusi un sens ca au fost introduse pe album, probabil sa reaminteasca lumii ca muzica veche este si va fi ff buna, nu stiu cat de mult au reusit insa:). All in all albumul este destul de tare si tre sa fiu de acord cu tine: Warriors of the world se bucura de un mare succes comercial (poate pentru ca au fost intotdeauna buni si s-au ridicat la nivelul asteptarilor???). Intotdeauna am fost pasionat de mitologie, muzica acestei trupe m-a apropiat poate si mai mult de ea, de aceea va ocupa mereu un loc aparte in inima-mi, si-mi va aminti mereu ca viata trebuie traita asa cum ne place pentru ca: "Gods, Monsters and Men will die together in the end".



Inapoi Home Inceputul Paginii
Muzici si Faze - click pentru prima pagina

Este interzisa reproducerea partiala sau totala a materialelor fara acordul scris al
proprietarilor sitului. Copertile si alte lucrari grafice prezentate, proprietate
intelectuala a caselor de discuri sau autorilor, sunt folosite in scop informativ.

Materialele se afla sub copyright Muzici Si Faze © 2002-2015

Muzici si Faze - click pentru prima pagina